Нерозлучна духмяна парочка

Нерозлучна духмяна парочка

При приготуванні їжі можна розгубитися в різноманітності прянощів. Які підбирати, до чого додати і скільки покласти щоб ​​не було занадто багато… Пропоную до вашої уваги легку схему, яка стане вам помічником.

Для м'яса краще смакують червоний, чорний, запашний перець для гурманів можна додати гвоздику, майоран, чебрець, кмин, куркуму, цибулю.

Для усіх видів птиці можна додати чебрець, майоран, розмарин, а також шавлію, чебрець, базилік.

До риби підходить запашний перець, білий перець, коріандр, а також невелика кількість імбиру.

Якщо ви готуєте на грилі, додайте будь-який перець, підійде навіть чілі, додасть пікантності кардамон та чебрець і майоран, та неймовірний колір буде від мускатного горіха.

Для фруктів і напоїв  кориця, гвоздика, імбир, бадьян, кардамон.

В випічку додавайте гвоздику, корицю, імбир, кардамон, навіть запашний перець, апельсинова цедра, аніс.

Але в кожного з нас вдома сіль та перець, а для максимальної зручності у використанні пропоную  спеціальний млин.

Млин для солі і перцю - незамінна річ на кухні будь-якої сучасної господині. З нею приготування і вживання їжі стане легшим та комфортнішим. Контейнер з прозорого скла дуже зручний у роботі, вам завжди буде видно яка спеція всередині і скільки її залишилося. Його форма та дизайн підійдє під кожній інтер’єр.

Система Orphus
comments powered by Disqus
 
Top