Електробутербродниця: легкий ранок

Електробутербродниця: легкий ранок

З розвитком техніки в сучасному світі кухонні девайси продовжують радувати господинь, кулінарів і кухарів. Варить – мультиварка, парить - пароварка, та й сир зі сметаною можна зробити самостійно в йогуртниці. В сучасному світі, коли всі кудись і за чимось поспішають, мінімізація часу на приготування і вживання їжі стало досить актуальною. А що може бути швидше і актуальніше смачних бутербродів? Легко, просто і швидко. Механізм приготування самого простого бутерброда – між двома шматочками хліба поміщається начинка, і ця не хитра конструкція закладається в електробутербродницю.

Бутербродниця. Вона є радше предметом для особистої зручності, ніж обов’язковим на кухні елементом. Незважаючи на назву, вона не нарізатиме Вам батон і не дістане з холодильника ковбасу чи сир. При правильному використанні бутербродниця може бути великою підмогою для зайнятих людей, з її допомогою можна приготувати не тільки гарячі бутерброди, а й різноманітні страви на сніданок або ланч , і навіть приготувати оладки, піцу і омлет без духовки або сковорідки.

Омлет – це страва, яка не раз виручала нас, коли потрібно швидко вгамувати голод, і немає часу готувати що –небудь більш істотне. Виручає вона і недосвідчених господинь, які просто не вміють нічого іншого. Здавалося б, немає жодного іншого способу отримати блюдо, яке б готувалося б так швидко. Виявляється – є.

Знадобиться на 1 порцію:

  • 1 яйце, збити
  • 1 ст л молока
  • 1 маленький зубчик часнику, очищений
  • 1/2 ст л нашаткованої петрушки
  • 1/2 ст л нашаткованого шніт-цибулі
  • сіль і мелений чорний перець
  • 1 шматок вчорашнього білого хліба, корки зрізати

Як готувати:

Це фактично бутерброд навиворіт - омлет з хлібом всередині. Його можна подавати на сніданок з легким салатом на гарнір.

  • 1 Розігріти Бутербродницю і змастити соняшниковою олією.
  • 2. Збити яйце з молоком, додати часник і трави. Розрізати хліб на трикутнички, які підходять під поглиблення бутербродниці. Налити яєчну суміш в миску, замочити в ньому хліб так, щоб він повністю ввібрав яйце.
  • 3. Покласти яєчний хліб в Бутербродницю, накрити кришкою і готувати 3 хвилини до готовності. Подавати відразу ж.

Електробутербродниця: легкий ранок

Що може бути простіше на сніданок?

Про необхідність бутербродниці сперечатися важко - але чому б не дозволити собі це маленьке задоволення ?

Система Orphus
comments powered by Disqus
 
Top